Over Verkeer in Beeld

Verkeer in Beeld is dé praktische informatiebron op het gebied van verkeer en mobiliteit in Nederland. Verkeer in Beeld is het enige platform dat gedurende het hele jaar via de magazines, website, e-mailnieuwsbrieven, social media-kanalen, het Nationaal Fietscongres en andere events haar doelgroep informeert over projecten, veelbelovende pilots, trends, actualiteiten, producten en leveranciers.
 

De mobiliteitswereld reikt steeds verder dan de traditionele verkeer- en vervoerswereld en daar wordt in Verkeer in Beeld op ingegaan. Thema’s als autonoom vervoer, de rol van de fiets, verkeersveiligheid, gedrag en infrastructuur worden behandeld. Verkeer in Beeld volgt, beschrijft, signaleert, stimuleert en beschrijft de essentie van deze ontwikkelingen.


Magazine

Het magazine van Verkeer in Beeld verschijnt zes keer per jaar, met daarin allerlei artikelen over projecten en diverse vaste rubrieken die vaak worden ingevuld door betrokken experts, zoals ‘De Visie Van’, ‘Standpunt over de Actualiteit’, ‘Over de Grens’ en de column van Elise Fikse. Het magazine begint met een reeks artikelen over het betreffende thema van die editie, vervolgens komen alle onderwerpen aan bod die iets met verkeer en mobiliteit te maken hebben: van de zelfrijdende auto tot parkeren en van verkeersveiligheid tot fiets. De november-editie van Verkeer in Beeld staat daarnaast in het teken van de vakbeurs Verkeer, Mobiliteit en Parkeren.


Website

Op www.verkeerinbeeld.nl houdt de redactie u dagelijks op de hoogte van al het nieuws op het gebied van verkeer en mobiliteit. Inspirerende projecten, nieuwe producten, prikkelende blogs en de actuele agenda in een moderne online omgeving. Leveranciers, Kennispartners en Experts leveren hun eigen bijdragen via de online publicatieomgeving. Op zoek naar een leverancier? In het uitgebreide brancheregister vindt u alle relevante bedrijven én een overzicht van hun gerealiseerde projecten en innovaties.


Nieuwsbrief

In de wekelijkse nieuwsbrief presenteert de redactie een selectie van de interessantste nieuwtjes, projecten en producten op www.verkeerinbeeld.nl. Tevens leest u de leukste artikelen van de andere titels van uitgever Acquire Publishing: Straatbeeld, BuitenSpelen, Stedebouw & Architectuur, Ruimte en Licht, PARKEER24 en B:ton.


Evenementen

U ontmoet de redactie van Verkeer in Beeld het gehele jaar door op allerlei evenementen die met verkeer en mobiliteit te maken hebben. Tevens is Verkeer in Beeld, onder de vlag van uitgever Acquire Publishing, als mediapartner verbonden aan allerlei beurzen en congressen. Zo verzorgt de redactie de beurscatalogus van vakbeurs Verkeer, Mobiliteit en Parkeren. Verder organiseert Acquire Publishing onder meer het Nationaal Fietscongres: hét jaarlijkse evenement voor alle fietsprofessionals.

Deel deze pagina