• Introductie

  Verkeer in Beeld is uitgegroeid tot dé praktische informatiebron op het gebied van verkeer en mobiliteit in Nederland. Verkeer in Beeld is het enige platform dat gedurende het hele jaar via haar magazine, website, e-mailnieuwsbrief, social media, Nationaal Fietscongres en andere events haar doelgroep informeert over trends, actualiteiten, projecten, veelbelovende pilots, producten en leveranciers. Verkeer in Beeld is een must voor professionals in de verkeers- en vervoersector. Om op de hoogte te blijven van alle actualiteiten, trends en de meest innovatieve en veelbelovende projecten. Altijd met een heldere vertaalslag naar de praktijk.
 • De formule

  De mobiliteitswereld reikt steeds verder dan de traditionele verkeers- en vervoerwereld. Thema’s als bereikbaarheid, autonoom vervoer, de rol van de fiets, veiligheid, de onderhoudsgolf op het gebied van infra, uitstroom van kennis, de mobiliteitsspecialist als integraal vakman én als regisseur worden breed uitgemeten in de media. Verkeer in Beeld volgt, beschrijft, signaleert en stimuleert deze ontwikkelingen en gaat een stap verder door de essentie voor uw vakgebied te beschrijven.
 • Communicatiemogelijkheden

  Uit onderzoek blijkt opnieuw: Verkeer in Beeld wordt écht gelezen door uw doelgroep. En dat maakt het tot een interessant en onderscheidend medium om uw communicatiedoelstellingen mee te realiseren.
 • Alles voor u op een rij

  Hieronder alles nog even overzichtelijk voor u op een rij
 • Meer weten of reserveren?

  Neem dan contact op met een van de accountmanagers of media adviseurs. Zij gaan graag met u in gesprek om op basis van doelstellingen en budget een maatwerkplan samen te stellen.