Nieuws

Werknemers ALD Automotive stellen eigen mobiliteitspakket samen

Werknemers van leasemaatschappij ALD Automotive kunnen online zelf hun mobiliteitspakket samenstellen. In het platform ‘ALD free’ kunnen werknemers, binnen de gestelde voorwaarden, gemakkelijk verschillende mobiliteitsvormen combineren tot een mobiliteitspakket-op-maat. Het platform biedt de werknemer hiermee keuzevrijheid en maakt eveneens het reisgedrag 24/7 inzichtelijk.

Veel werkgevers willen de traditionele autoregeling moderniseren met meer keuzevrijheid. Lonneke van der Horst, Marketing & Strategy Manager bij ALD Automotive: "Dankzij tools als ALD free zorgen bedrijven ervoor dat de werknemer steeds meer de regie krijgt over mobiliteit. Het past bij modern werkgeverschap. Werkgevers kunnen bovendien met het aanbieden van een e-bike en een OV-kaart sturen op duurzame mobiliteit."

 

CO2-compensatie

Binnen het ALD free platform kunnen medewerkers kiezen uit een auto, parkeren, een fiets en OV. Dit aanbod zal verder uitgebreid worden, bijvoorbeeld met CO2-compensatie. De medewerker stelt zijn pakket zelf samen en ziet precies wat er binnen zijn beschikbare budget en de kaders van de werkgever mogelijk is.

 

Klik hier voor meer informatie over het mobiliteitsbeleid

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Inschrijven