Nieuws

Nederland fietsland

Nederland Fietsland: natuurlijk zijn we hier heel trots op en willen we dit vasthouden. Het zet ons tegelijkertijd voor heel veel uitdagingen. Hoe houden we de scholier op het juiste pad, hoe bieden we de recreatieve fietser een veilige en mooie route, hoe zorgen we dat de zakenmensen goed en snel op hun werkplek kunnen komen. Een veilige en comfortabele fietsroute begint bij een goede basis, een goed plan met de juiste keuzes. Keuzes die bepalend zijn voor de toekomst. Welke route zal het worden, hoeveel ruimte geven we de fietsers.

Wegbeheerders van gemeente Nieuwkoop stonden voor deze keuzes. Hoe gaan we ervoor zorgen dat het Nieuw Jaagpad een route wordt waar alle verkeersdeelnemers zich thuis weten. Omdat veel fietsers gebruik maken van deze route zochten ze naar een duurzame, maar ook betaalbare oplossing. Een nieuwe asfalt deklaag zou erg in de papieren lopen terwijl de deklaag met hier en daar wat reparaties nog prima 10 tot 15 jaar mee zou kunnen. Een fietssuggestiestrook zou uitkomst bieden. 


Daar waren ze het al over eens zeker: geen coating, te glad, te korte levensduur!    Maar Tyregrip is geen coating, Tyregrip een epoxy slijtlaag met een enorm lange levensduur en nog betaalbaar ook. Als dit product werkelijk zo goed was, ja dan was de keuze snel gemaakt. Op tientallen andere locaties had Tyregrip zich al bewezen. Een onverwoestbare slijtlaag.  


Keuzes die bepalend zijn voor de toekomst, keuzes die zorgen voor een veilige en comfortabele fietsroute. Met Tyregrip wist de gemeente Nieuwkoop zich verzekerd van een passende oplossing. En het resultaat mag er dan ook zijn. Een veilige fietsroute, alleen dan blijft Nederland fietsland.  


Track Line Tyregrip de juiste keuze 

Bezoek Track Line op de Vakbeurs Mobilitet: 2.1.22 

 

 

Deel dit artikel