Nieuws

Nieuwe directeur-bestuurder Jantje Beton bekend

Dave Ensberg-Kleijkers wordt de opvolger van Rob van Gaal als directeur-bestuurder van Jantje Beton. Ensberg-Kleijkers treedt vanaf 18 februari 2019 in functie.

Ensberg-Kleijkers is sinds een aantal jaar (2015) voorzitter van het College van Bestuur van Stichting Biezonderwijs, schrijft Jantje Beton op haar website. Hij heeft verder gewerkt als organisatieadviseur bij onder meer PriceWaterhouseCoopers, Twynstra Gudde en verschillende gemeenten.


Daarnaast is de opvolger van Rob van Gaal maatschappelijk actief. Zo is als voorzitter van stichting Johan Ferrier Fonds, ambassadeur van stichting Méér muziek in de klas en lid van Raad van Advies, en lid van de stichting Martin Luther King Lezing.

Ensberg-Kleijkers heeft zin om als bestuurder aan de slag te gaan: "Het laten buiten spelen van kinderen is belangrijker dan ooit. In een overprikkelde prestatiemaatschappij waar kinderen steeds meer moeten en minder mogen, is lekker buiten spelen en ravotten met vriendjes en vriendinnetjes van onschatbare waarde. Aan dat geluk ga ik samen met de aanstaande collega's Jantje Beton en de vele vrijwilligers bij speeltuinen van NUSO met veel energie bijdragen. Ik voel me vereerd om Jantje Beton te mogen leiden en zie er bijzonder naar uit!"

 

 Dit artikel komt uit BuitenSpelen

Deel dit artikel