Nieuws

Ga met early bird-korting naar Walk21 in Rotterdam

Van 7 tot 10 oktober is in Rotterdam de twintigste editie van WALK21, het grootste internationale voetgangerscongres. Op Walk21 is aandacht voor de succesverhalen én plek voor uitdagingen. Vroege beslissers kunnen nu al hun ticket kopen met een aantrekkelijke korting.

Walk21 is hét congres voor en over voetgangers. Bezoek inspirerende sessies, kom alles te weten over de nieuwste ontwikkelingen en praat bij met professionals uit het werkveld. De eerste van de 180 sprekers zijn bekend: Ben Rossiter van Victoria Walks uit Australië, Cecilia Vaca Jones van de Bernard van Leer Foundation en Adriaan Geuze van West 8. De sessies zijn verdeeld in Smart, Healthy en For Everyone.

Walkshops

Beleef Rotterdam tijdens Walk21 ook te voet tijdens een van de walkshops en zie met eigen ogen wat er mogelijk is als een stad zich inzet voor de voetganger! Bewegen is goed voor de vitaliteit van het individu én van de stad. Door plaats te maken voor voetgangers kunnen auto’s minder prominent in het straatbeeld aanwezig zijn, creëren we ruimte voor groen en beleven we de ruimte anders. Dat is al te zien bij de omgeving rondom het Centraal Station, die door de stad is teruggegeven aan de voetganger.  

Op de kaart

Door Walk21 naar Rotterdam te halen komt er internationale kennis naar Nederland die ook weer wordt toegepast in de stad. Daarmee schaart Rotterdam zich in een lange rij steden die het voetgangerscongres mochten ontvangen, waaronder Melbourne, Bogota en Wenen. Walk21 verbindt politici, beleidsmedewerkers, stedenbouwkundigen, bestuurders en academici wereldwijd. Walk21 zet daarmee Nederland op de kaart als voorbeeld op het gebied van leefbare en aantrekkelijke stedelijke ontwikkeling . Daarom is dit jaar het nationale loopcongres gekoppeld aan het internationale voetgangerscongres Walk21, is er ook een Nederlandse programmalijn en zijn er excursies naar andere Nederlandse steden.

Early Bird Korting

De twintigste editie van Walk21 is in De Doelen in Rotterdam, van 7 tot 10 oktober 2019. U kunt nu al kaarten bestellen, met een aantrekkelijke early bird korting voor snelle beslissers. Registreren kan hier.

 

 

 

Deel dit artikel