Nieuws

Feestelijk onthaal voor Serious Parkers in Breda

Bezoekers van het centrum in Breda kunnen tijdens de actieweek van Serious Request (18 tot en met 24 december) het goede doel steunen, door hun auto te parkeren bij DTV Consultants aan de Markendaalseweg 44 in Breda. In ruil voor een parkeerplaats dicht op het centrum krijgen bezoekers de vraag een donatie te doen voor de actie ten behoeve van het Rode Kruis. De ‘Serious Parkers’ worden feestelijk ontvangen, onder meer met warme chocolademelk.

Willem Buijs, directeur DTV Consultants: “Als Bredaas bedrijf leven wij en onze medewerkers natuurlijk mee met de actie van Serious Request. Veel van onze mensen zijn op enige manier betrokken bij een van de vele acties die er lopen. Als verkeersadviesbureau willen we graag op een passende manier bijdragen aan een goede opbrengst voor het Rode Kruis. Daarom stellen we tijdens de actieweek onze ruime parkeerplaats in het centrum ter beschikking aan bezoekers. Natuurlijk wel voor een bedrag voor Serious Request. We komen zelf zoveel mogelijk met de fiets, zodat er genoeg plek is. Namens de directie zullen we het opgehaalde bedrag royaal naar boven afronden.” 


Afrekenen

Men kan van 18 december tot en met 24 december de parkeerplaats van DTV op rijden tussen 8.00 uur en 24.00 uur. Betalen kan per pin of contant. Er is geen minimumbedrag, maar de organisatie rekent wel op een substantiële bijdrage voor Serious Request. Uitrijden kan 24 uur per dag.

 Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel

Geplaatst door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Inschrijven