Nieuws

Delftse straatverlichting laat te wensen over

Met het terugzetten van de klok zijn de donkere dagen weer begonnen, zo ook in Delft. De openbare verlichting kan daarom wel een boost gebruiken.

Jolanda Gaal van Onafhankelijk Delft stelt dat het op zijn minst beter kan met de openbare verlichting. Gaal gaat in gesprek met het college van b en w om te vragen waar die problemen vandaan komen, schrijft AD. "In verschillende straten is in korte tijd al narigheid geweest met de verlichting. Dat kan wat mij betreft geen toeval zijn", aldus de lokale politica tegen het AD. "Ik heb er wel degelijk melding van gemaakt en toen werd het snel opgelost, maar toch blijft het vreemd dat het zo vaak mis is met de verlichting. 


Gaal suggereert dat er wellicht opzet in het spel is. "Hoe kan het anders dat op zoveel momenten op wisselende locaties de straatverlichting uit gaat? Of is er iemand die structureel zijn werk niet goed doet? Het kan natuurlijk allerlei oorzaken hebben, maar het mag natuurlijk nooit zo zijn dat de openbare verlichting om de een of andere reden blijvend in gedrang komt."Dit artikel komt uit Straatbeeld

Deel dit artikel

Geplaatst door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Inschrijven