Nieuws

Rechtstreekse busverbinding naar bedrijventerrein

Rechtstreekse busverbinding naar bedrijventerrein Vanaf 5 september 2011 rijdt er een rechtstreekse busverbinding van station Zwolle naar bedrijventerrein Voorsterpoort. Met de komst van lijn 6 biedt de provincie Overijssel meer werknemers de mogelijkheid om gebruik maken van het openbaar vervoer.

Rechtstreekse busverbinding naar bedrijventerrein


De dienstregeling


De bus rijdt op werkdagen tijdens de ochtendspits en avondspits ieder kwartier.Speciaal voor parttimers rijdt tussen de middag de bus ieder half uur vanaf het station naar Voorsterpoort en weer terug.


Zwolle Kampen Bereikbaar


De bus naar bedrijventerrein Voorsterpoort is een van de initiatieven van Zwolle Kampen Bereikbaar om de bereikbaarheid van bedrijven te verbeteren. Samen met het bedrijfsleven, gemeente Zwolle en Kampen zet de provincie Overijssel zich in voor slim werken en slim reizen. Zwolle Kampen Bereikbaar wil in samenwerking met werkgevers een structurele reductie bewerkstelligen van 5% van het aantal auto's tijdens de spits in het woon/werk- en zakelijk verkeer.

Zwolle Kampen Bereikbaar start binnenkort met een actie onder werkgevers en werknemers om hen te informeren over dienstregeling en route.

Terug naar overzicht nieuws >>>

</

 

Deel dit artikel