Nieuws

Milou Nieuwenhuijse en haar oma ontvangen ROVZ-Pluim

Gedeputeerde van de provincie Zeeland en voorzitter van het Regioneel Overleg Verkeersveiligheid Zeeland (ROVZ) overhandigde op 6 juni een ROVZ-pluim aan basisschoolleerlinge Milou Nieuwenhuijse en haar oma Miep.

Milou en haar oma ontvingen de pluim voor hun idee om binnen het bedrijf van haar vader, de ITN-groep, aan de chauffeurs te vragen om niet te appen of te bellen terwijl je achter het stuur zit.Milou is langs alle medewerkers gegaan en heeft hen een belofte laten ondertekenen om MONO te rijden.
 
 
“Dit was zo’n bijzonder initiatief”, zegt ROVZ-voorzitter Harry van der Maas. “Dat wilden we niet ongemerkt voorbij laten gaan! De actie ‘Onze school gaat voor MONO’ was bedoeld om leerlingen en hun ouders bewust te maken van het belang van MONO rijden, maar Milou is nog een flinke stap verder gegaan. Daarom reik ik vandaag een oorkonde en een aardigheidje uit aan Milou en haar oma. Want ze kwamen samen op het idee.” De medewerkers werdern niet vergeten, zij ontvingen een taart en een oorkonde als blijk van waardering.

 

Deel dit artikel