Nieuws

Test OV-info in Outlook

Go About brengt een persoonlijke reisplanner naar je digitale agenda met een slimme \"Outlook plugin\". In samenwerking met 9292 wordt er van 8 juli t/m 16 september een publiekstest gehouden met gratis OV-reisinformatie.

Test OV-info in Outlook

 

Reistijd meteen in agenda


Go About zet je reistijd direct voor en na je afspraak in je digitale kalender. Je kiest daarbij eenvoudig tussen de auto of de OV-reistijden en route via 9292. Deze zomer wordt gebruikt om deze nieuwe agendadienst te testen onder een beperkte testgroep. De voorwaarden tot deelname en het privacy-statement staan op de site www.goabout.nl.


Handig


Go About houdt automatisch het aantal afgelegde kilometers en de reiskosten bij. Dat scheelt een hoop nazoekwerk bij het indienen van reiskostendeclaratie aan het einde van de maand. Go About is een veilig softwareprogramma en is beschikbaar voor Outlook. De plugin is, na registratie, met één klik te installeren. Hierna verschijnt een paneel in Outlook waarmee eenvoudig een locatie van de afspraak kan worden gezocht. Met één klik zet je vervolgens de reistijd en route voor en na de afspraak in de agenda.

Twee versies


Er wordt de komende periode hard gewerkt aan twee versies van Go About. Een gratis versie voor consumenten en een uitgebreide (betaalde) variant voor organisaties: Go About Corporate. Door de samenwerking met 9292 is deze versie ook voor een beperkte groep testers beschikbaar. Maarten ten Brinke, projectmanager Go About: \"Met deze publiekstest wil Go About feedback verzamelen. Deelnemers aan de publiekstest wordt gevraagd om hun ervaringen te delen met Go About en hun vrienden, kennissen en collega's via sociale media.\"

Go About Corporate


Met deze ervaring kan Go About Corporate nog beter inspelen op wensen van bedrijven en organisaties die bewust aan mobiliteitsmanagement doen. Organisaties kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk groepen medewerkers aanmaken en deze groepen reisalternatieven aanbieden of bepaalde reiskosten toekennen. Denk dan aan reistijd op basis van fileverwachting, de lokale pendelbus en deelauto's. In Go About Corporate is het dan ook mogelijk om OV-reisalternatieven te kiezen voor en na een afspraak.

Bron: SWSR
 

Terug naar overzicht nieuws >>>

 

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Inschrijven