Nieuws

Biind Netwerk Toegankelijkheid en Inclusiviteit gaat van start

Het thema toegankelijkheid en inclusiviteit is een van de vijf belangrijkste integrale thema's van dit moment. Daarom gaan we binnenkort van start met het Netwerk Toegankelijkheid en Inclusiviteit.

Met de ratificatie van het VN-verdrag is toegankelijkheid hoog op de agenda komen te staan. Het onderwerp kwam dan ook duidelijk naar voren in de Biind Monitor die massaal is. En terecht, want het Biind-team streeft naar een samenleving waarin iedereen kan meedoen. Dat begint bij toegankelijke openbare ruimte en gebouwen. De praktijk is weerbarstig. Toegankelijkheid is lang niet bij iedereen top of mind, er is te weinig geld of er worden verkeerde keuzes gemaakt. Wat zijn de grootste uitdagingen op dit gebied? Waar moet nu echt eens wat aan gedaan worden?

 

Schuif aan!
De komende maanden besteden we met Biind uitgebreid aandacht aan toegankelijkheid en inclusiviteit. Maar hoe? Dat bepalen we samen. Binnenkort vindt in Apeldoorn de kick off plaats van het Netwerk Toegankelijkheid en Inclusiviteit. Een laagdrempelige, vrijblijvende bijeenkomst waar we met elkaar in gesprek gaan over prangende zaken rond Toegankelijkheid en Inclusiviteit. Wilt u mede bepalen waar we het over gaan hebben bij Biind? Schuif dan aan.

 

Aanmelden
De kick off vindt plaats op 15 mei in Apeldoorn. Meld je aan via manon@biind.nl.

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Inschrijven