Nieuws

KLM-busdienst vanaf Venlo en Enschede

Luchtvaartmaatschappij gaat vanaf 1 juli een busdienst aanbieden tussen Schiphol en Venlo en Schiphol en Enschede.

De KLM biedt al busdiensten aan tussen Schiphol en Nijmegen via Arnhem, Veenendaal en Rhenen, en tussen Schiphol en Maastricht via Maastricht Aachen Airport en en Eindhoven Airport. Vanaf juli wordt Venlo toegevoegd aan de route Schiphol-Nijmegen, en start de KLM met een nieuwe busroute, tussen Enschede via Hengelo en Apeldoorn naar Schiphol. 

 

KLM-partner Munchhof zal de busdienst verzorgen. Aan boord is koffie, thee en wifi. De chauffeurs hebben contact met KLM-personeel op de luchthaven, zodat de busverbinding aansluit op de vluchten van KLM. 

 

“Per jaar maken 30.000 reizigers naar volle tevredenheid gebruik van de busverbindingen. Dat aantal kan nu verder groeien”, zegt KLM-topman Harm Kreulen in Luchtvaart Magazine, die niet uitsluit dat er op termijn ook een busdienst richting het noorden van Nederland komt. “We zien op dit moment al reizigers vanuit het buitenland die bijvoorbeeld Maastricht willen bezoeken. Daar vliegen we al jaren niet meer op, maar door de busdienst kunnen we hen via Schiphol een naadloze overstap aanbieden.”

Deel dit artikel