Nieuws

Gratis met de bus tijdens kinderboekenweek

De Kinderboekenweek staat in het teken van vervoer. Daarom kunnen kinderen tot en met 11 jaar, op vertoon van het kinderboekenweekgeschenk, gratis met een volwassene mee in de bussen van Syntus in Overijssel.

De kinderenboekenweek is dit jaar van 2 tot en met 13 oktober. Het thema is dit jaar 'vervoersmiddelen' en het motto is 'reis mee!'. In de boekwinkels en bibliotheken zijn verschillende speciale uitgaven verkrijgbaar waarin voertuigen centraal staan.

 

In het kader van dit thema stelt Syntus Overijssel kinderen in staat kennis te maken met de bus. Kinderen tot en met 11 jaar kunnen op vertoon van het kinderboekenweekgeschenk of het kinderenboekenweek-prentenboek gratis onder begeleiding met de bus. Per kinderenboekenweekgeschenk mag een volwassene maximaal vier gratis kinderen meenemen.

 

Lees hier meer over deze actie.Het Kinderboekenweekgeschenk 2019 is geschreven door Anna Woltz en heet Haaien Tanden. André Kuipers schreef het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2019 met illustraties van Natascha Stenvert.

Deel dit artikel