Nieuws

Antea Group nieuwe Founding Partner van Bouwgenootschap

Met grote trots kondigen wij aan dat Antea Group zich als Founding Partner heeft aangesloten bij het Bouwgenootschap.

De komst van deze topspeler op de markt van ingenieurs- en adviesdiensten is een enorme aanwinst voor de community en het kennisplatform van het Bouwgenootschap.


Antea Group combineert haar technische expertise graag met pragmatisch handelen. Daarbij in nauwe interactie met de bouwpartners waarmee ze samenwerken. En daarin ligt de match met het Bouwgenootschap, dat zich richt op samenwerking in de bouw en infra.


Lukas Pepping, Adviesgroepmanager Contracten bij Antea Group:

“Antea Group maakt onze leefomgeving elke dag een stukje mooier, beter en veiliger. We houden ons bezig met belangrijke thema’s als circulaire economie en energietransitie, maar helpen opdrachtgevers en -nemers bijvoorbeeld ook bij het vormen én managen van contracten.
We kennen de techniek en dynamiek van de bouwplaats. Onze kennis zetten we graag in voor de gemeenschappelijke droom van de leden en partners van Bouwgenootschap. Ze geloven dat de samenwerking in de bouw & infra beter moet en kan. Die droom deel ik en daar steekt Antea Group graag energie in.”


Niels van Ommen, Communitymanager bij het Bouwgenootschap:

“Antea Group is voor mij een voorbeeld van hoe een groot bureau toch ‘klein’ kan blijven. Daarmee bedoel ik professioneel, maar ook informeel, deskundig en nieuwsgierig. De passie ligt er vaak dik bovenop bij de medewerkers van Antea Group. Of het nu gaat om het streven naar een duurzame wereld of het verbeteren van de samenwerking. Daarom verheug ik me zeer op de samenwerking met Antea Group!”

Congres

Monique van Alphen van Antea Group is een van de sprekers op het Bouwgenootschap Congres ‘Gamechangers in de bouw & infra’ (4 december). Ze zal daar ingaan op een praktijkvoorbeeld van circulair aanbesteden binnen infrastructurele werken.

Van Alphen: “Er is veel aandacht voor de circulaire economie en duurzaamheid, maar waar begin je? Op welke manier kan het proces ingericht worden? Welke uitdagingen zijn er op dit pad te verwachten?”

Veel meer informatie over het congres vind je hier. Of schrijf je meteen in:

 

Meer informatie over onze Founding Partners vind je hier.Dit artikel komt uit Bouwgenootschap

Deel dit artikel

Geplaatst door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Inschrijven