Patrick van Bruggen


  070 - 370 50 70

Business to Consumers
Eindverantwoordelijk voor het optimaliseren van de parkeeropbrengsten. Wij maken hiervoor gebuik van het PPP model en maken per P1 Parking een marketingplan. Het optimaliseren van een parkeer locatie door alleen in te zetten op het verbeteren van de bereikbaarheid, vindbaarheid en zichtbaarheid vanaf de openbare weg is niet meer voldoende. Steeds meer parkeerders plannen hun reis van tevoren. Dit houdt in dat de bereikbaarheid, vindbaarheid en zichtbaarheid van de parkeer locatie ook geoptimaliseerd moet zijn op het internet. Om de zichtbaarheid op het internet te verbeteren gebruiken we de volgende middelen sinds 2010: Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Content Marketing (CM), Social Media Marketing (SMM), Email marketing (EM), Zoekmachine Marketing (SEA) en Conversie Optimalisatie (CO). Aan deze opsomming kunnen we inmiddels ook You Tube marketing toevoegen.

Gesprekken met bedrijven die abonnementen, uitrijkaarten, waarde kaarten en/of speciale parkeeracties willen afnemen.

Business to Business
Maak onderdeel uit van het Acquisitie Team van P1. Verantwoordelijk voor de nieuwe huisstijl P1. Verantwoordelijk voor alle persberichten en advertenties gericht op de B2B markt. Eindverantwoordelijke voor het inschatten van de omzet van nieuwe projecten, zodat de juiste huuraanbieding gedaan kan worden.
Gesprekken met potentiele nieuwe B2B klanten en bestaande B2B klanten om samen te kijken hoe we de parkeerbezetting kunnen optimaliseren.

Parkeerlijn.nl
Initiatiefnemer van Parkeerlijn.nl de vindmachine voor parkeren in Nederland.

Amsterdam City
In mijn privé tijd lid van het Dagelijks Bestuur Amsterdam City. Wij staan voor een economische binnenstad van Amsterdam. Binnen deze functie vooral bezig met de portefeuille bereikbaarheid. Binnen deze functie veel contacten met het Bestuur van Amsterdam.

zoekmachineoptimalisatieseo contentmarketingcm socialmediamarketingsmm zoekmachinemarketingsea conversieoptimalisatiecm youtubemarketing b2bcommunicatie b2ccommunicatie omzetoptimalisatie parkeerbezettingoptimalisatie klantcontact parkeerexploitatie parkeerbeheer commercieelparkeerbeheer centralemeldkamerparkeren landelijkestoringsdienstparkeren parkeeradvies

Werk & projectervaring

  • project Manager Markt & Dienstontwikkeling / Marketing & Communicatie P1 08-05-2000 - Recent - Den Haag