POL Heteren bv


`Alles voor verkeer en veiligheid!`
www.pol.nl HETEREN , NEDERLAND

POL Heteren bv levert “oplossingen voor verkeer en veiligheid”.
 
Onze activiteiten zijn te verdelen in drie productgroepen:
 
POL wegbebakening levert verkeersborden, straatnaamborden, portaalborden, actieraamwerken, afzetmaterialen, actie- en bebakeningswagens, elektronische informatiesystemen en overig wegmeubilair.
 
POL bewegwijzering levert bewegwijzering, die geheel conform de richtlijnen voor verkeer of uw huisstijl wordt ontworpen.
 
POL politietechniek levert voertuigsignalering en -uitrusting, verlichtingsapparatuur, onderzoeksmaterialen, gereedschap en veiligheidskleding.
 
Onze servicedienst wegbeheer zorgt snel en vakkundig voor het inventariseren, adviseren en plaatsen van verkeers-, straatnaam-, portaalborden en bewegwijzering op locatie. Ook kunnen wij het totale beheer van bordenbestand overnemen.
 
Kwaliteit van onze producten en diensten staat bij ons bedrijf hoog in het vaandel. Wij zijn door TÜV Rheinland gecertificeerd volgens ISO 9001: 2015 en VCA**. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is al tientallen jaren dagelijkse praktijk bij POL, hetgeen tot uiting komt in onze ISO 14001:2004 certificering.
 
POL is een familiebedrijf met 60 medewerkers, waar persoonlijke aandacht voorop staat. Al bijna 50 jaar streven wij naar het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. Kernwaarden bij ons bedrijf zijn het leveren van uitstekende kwaliteit, klantspecifieke oplossingen en een goede service. Dat alles onderstrepen we met onze missie: “Klant is Koning bij POL; als team bedienen we hem Persoonlijk, Plezierig en Professioneel met producten en diensten op het gebied van Verkeer en Veiligheid”.

Bedrijfsfoto's

Artikelen

Contactgegevens

Poort van Midden Gelderland rood 15
6666 LS
HETEREN, NEDERLAND
026-4790111

info@pol.nl
www.pol.nl

Ons bedrijfsnieuws