Informatiebord.nl


`Webshop verkeers- tekst en infoborden`
www.informatiebord.nl HATTEM , NEDERLAND

Informatiebord.nl bestaat al ruim 10 jaar en is dé webshop op het gebied van verkeers-, tekst- en informatieborden. De missie is om verkeersborden en de informatie hierover voor iedereen beschikbaar te maken. In Nederland worden de meest luxe en duurzame verkeersborden van de hele wereld gefabriceerd.
De verkeersborden worden vervaardigd uit een aluminium plaat voorzien van een laklaag en daarna beplakt met een hoogwaardige reflecterende folie.
De borden worden gefabriceerd volgen de normen van het CE-keurmerk en volgende de NEN richtlijnen. Deze strenge kwaliteitseisen zijn doorgevoerd in het complete assortiment. Lange tijd was dit unieke product uitsluitend beschikbaar voor een selectieve groep gebruikers.

Bij Informatiebord.nl kun je ook een verkeers-, tekst- of informatiebord zelf ontwerpen in de SignEditor™. Door de jarenlange ervaring en kennis op het gebied van verkeerstechniek is er een module ontwikkeld waarmee u eenvoudig zelf verkeersborden samenstelt. De 'ontwerp-module' werkt met originele pictogrammen en officiële lettertypes en is opgedeeld in vaste segmenten die u kunt bewerken. Zo kunt u starten met een basis- of een blanco bord dat u verder volledig zelf vormgeeft.

Of u nu een parkeerprobleem op wilt lossen, een gepersonaliseerd cadeau wilt geven of een bord wilt met een fullcolour opdruk, het is allemaal mogelijk.
Denk daarbij aan een straatnaambord als cadeau voor een jubileum, parkeerplaatbordjes met eigen logo bij kantoor of WhatsApp buurtpreventie-borden in uw buurt. Ook verkoopt Informatiebord.nl andere verkeersgerelateerdeproducten zoals kegels, verkeersspiegels en parkeerpalen.

Contactgegevens

Lindenhof 7
8051 DD
HATTEM, NEDERLAND
+31387920070

info@informatiebord.nl
www.informatiebord.nl