Brickyard B.V.


www.brickyard.eu Amsterdam-Duivendrecht , Nederland

Gemeenten spannen zich in om de mobiliteit te bevorderen en de leefbaarheid te vergroten. Data uit het ene proces, zijn nuttig bij de vormgeving en uitvoering van het andere. Informatie die camera’s vastleggen - bijvoorbeeld gegevens die scanauto’s verzamelen - is input voor het werk van handhavers, net als de gegevens uit parkeerautomaten en van vergunningensystemen. Brickyard helpt informatie op te slaan, uit te wisselen, en te verrijken.

We ondersteunen handhaving, maar ook stadsafsluitingen en scanauto’s en leveren daarnaast intelligente informatie over bezettingsgraad en betalingsbereidheid voor beleidsvorming en efficiënte sturing. Zo zorgen we er onder andere voor dat parkeerplekken maximaal benut worden, met focus op doelgroep voor werkend, wonend of bezoekend gebruik. Wij doen dat met een open softwareplatform dat systemen koppelt en informatiebronnen samenbrengt. We kunnen grote hoeveelheden informatie aan, onafhankelijk van de bron en volledig schaalbaar.

Voortbouwend op de erfenis van Eltratax en Simac Business Applications, zijn Bluebrick handhaving en het overkoepelende platform Brickyard in staat handhavers te laten evolueren van incidentbestrijders tot preventiewerkers die effectief bijdragen aan een veilige samenleving. Brickyard BV is in 2017 ontstaan vanuit Taxameter Centrale BV, een familiebedrijf dat al bestaat sinds 1927. Ooit begonnen als importeur van instrumenten voor automobielen, is dit bedrijf inmiddels uitgegroeid tot marktleider op het gebied van (auto-) mobiliteitsoplossingen.

Artikelen

Contactgegevens

H.J.E. Wenckebachweg 80
1114 AD
Amsterdam-Duivendrecht, Nederland
020-7028800

info@brickyard.eu
www.brickyard.eu