12 oktober| MKBA voor iedereen; Hét kennis- en inspiratie evenement voor professionals uit het sociale- én fysieke domein die werken met, of belangstelling hebben voor het MKBA-instrument.

Armada Mobility BV


www.armadamobility.nl Nieuwegein , Nederland

Welkom bij Armada Mobility, uw specialist in buitenmeubilair en informatiesystemen voor de openbare ruimte.
Armada Mobilty is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en installeren van buitenmeubilair en informatiesystemen voor de openbare ruimte. De uiterst innovatieve producten zijn onder te verdelen in onder meer halte-informatiesystemen, modulaire(rokers) abri's, fietsparkeersystemen, NS bewegwijzering en stationsmeubilair.

Het gaat om totaaloplossingen, in het bijzonder in de vervoersmarkt.

Speciale projecten
Praktisch elk vraagstuk met betrekking tot mobiliteit en reizigersgerelateerde voorzieningen wordt door Armada opgelost. Speciale inrichtingen of meubilair? Bijzondere lichtreclames of informatievoorzieningen? Armada denkt en ontwikkelt graag met u mee. Dit kan omdat alle disciplines in eigen huis aanwezig zijn. Van ontwerp tot en met productie. Armada voldoet hiermee aan de hoge eisen op het gebied van design, functionaliteit en duurzaamheid. Realisatie van esthetische en functionele elementen vraagt ook om kennis, ervaring en een integrale aanpak; om de aanpak van Armada Mobility.


Bedrijfsfoto's

Artikelen

Open modal