APCOA PARKING Nederland B.V.


`APCOA: We connect parking and mobility`
www.apcoa.nl Rotterdam , Nederland

APCOA PARKING Nederland B.V. maakt deel uit van APCOA PARKING GROUP, de nummer één parkeerexploitant in Europa. Met meer dan 45 jaar ervaring in parkeerbeheer en een jaarlijkse omzet van meer dan 666 miljoen onderscheidt APCOA zich van haar concurrenten. De groep beheert en exploiteert ruim 1,4 miljoen parkeerplaatsen op meer dan 9.000 locaties in 12 Europese landen. Alle parkings bieden een klantgerichte service en worden beheerd op basis van maatwerk contracten.

In Nederland biedt APCOA PARKING parkeerservice in voornamelijk stads- en winkelcentra op meer dan 50 locaties en zijn wij in het bezit van het ISO 9001:2015 en 14001: 2015 certificaat. Met deze internationale norm voor kwaliteitsmanagement weten bestaande en nieuwe relaties dat zij hiermee kunnen vertrouwen op een gemotiveerde partner die een compleet pakket van parkeerdienstverlening op structurele en kwalitatief hoogwaardige wijze uitvoert.

Wij bieden een compleet beheer voor bovengrondse, meerlaagse, ondergrondse en tijdelijke parkeervoorzieningen en maken gebruik van innovatieve technologieën voor parkeer- en verkeerbeheer, ontwerpen parkeersystemen speciaal voor uw klanten en verzorgen online-, offline-, en reclamediensten, zodat u het hoogste rendement uit uw investering haalt. U kunt bij ons terecht voor evenementenbeheer, parkeervoorzieningen voor bedrijven, parkeerfaciliteiten in particulier eigendom en parkeercontrole namens lokale overheden. Wij bieden en implementeren ook parkeer- en aanvullende diensten voor talloze andere klanten.

APCOA PARKING biedt meer dan alleen diensten voor parkeerbeheer. Wij beheren uw kosten en inkomsten. Wij beheren uw reclame, zowel online als offline. Wij stimuleren samenwerkingsverbanden met bedrijven die zouden kunnen profiteren van advertenties op uw locatie. Wij ontwikkelen zelfs nieuwe technologieën en softwaresystemen om het verkeer- en parkeerbeheer eenvoudiger te maken. De naam APCOA PARKING staat garant voor expertise en innovatie.

Naast het exploiteren en beheren van parkeervoorzieningen ontwikkelt APCOA parkeerformules voor specifieke markten en doelgroepen. Voorbeelden hiervan zijn BUDGET PARKING en SUPERMARKT PARKING. Met de BUDGET PARKING formule exploiteren wij parkeergarages van leegstaande kantoorpanden in centra nabij grote publiekstrekkers. De consument profiteert van zeer scherpe parkeertarieven die meer bezoekers naar het winkelgebied trekken. Enkele voordelen voor de vastgoedeigenaar zijn: huurinkomsten en gratis leegstandsbeheer, een korte opzegtermijn en verhoging van de vastgoedwaarde. Met onze SUPERMARKT PARKING formule zorgen wij dat parkeerplekken vrij zijn voor klanten i.p.v. bezet worden door woon-werkers. De supermarkt klanten kunnen gratis parkeren. De woon-werkers en andere langparkeerders moeten betalen. Hiermee stijgt de omzet in de supermarkt want: “No parking no Business”. APCOA PARKING neemt de parkeerzorgen volledig uit handen en de supermarkt kan zich richten op de core business: de winkel.

Artikelen

Contactgegevens

Westblaak 88
3012 KM
Rotterdam, Nederland
+31 (0)85 049 98 99

info@apcoa.nl
www.apcoa.nl