Bedrijfsnieuws

Doe de test: Hoe kunt u straatparkeerplekken beter benutten?

Wat levert het toepassen van slimme parkeersensortechnologie in uw gemeente op? En welke investering moet u daarvoor doen? Nedap nodigt u uit om tijdens Intertraffic de proef op de som te doen.

Recente projecten

Recente projecten in onder meer Zoetermeer, Winterswijk en Kortrijk tonen aan dat het installeren van SENSIT parkeersensoren loont. Shoppen wordt weer aantrekkelijk, overlast van zoekverkeer wordt terug gedrongen en de bestaande parkeercapaciteit wordt beter benut. Daarnaast wordt het handhaven van parkeren een stuk eenvoudiger.

Intertraffic 

Tijdens Intertraffic kunt u op de stand van Nedap (02.114) de SENSIT “Return on Investment” berekenen. Op maat met de specifieke parkeersituatie in uw gemeente. Binnen 5 minuten weet u het: wat kan investeren in straat parkeren opleveren? Maar ook: wat kost het om een SENSIT parkeersensor systeem te realiseren.

 

Bent u nieuwsgierig? Schrijf u in op de website van Nedap voor een vrijblijvende SENSIT R.O.I. berekening op maat. Daarmee ontvangt u gratis toegang tot Intertraffic.

Deel dit artikel