Agenda

Lever een bijdrage aan voor het Nationaal Verkeerskundecongres

Dit jaar worden twee prijzen uitgereikt voor de Beste Bijdrage 2018. Er is een traditionele prijs voor de beste paper van 2018 én voor de beste inzending op de uitvraag 'Inspireer Brabant' waarmee de gastheer u uitdaagt om met inspirerende oplossingen te komen waar BrabantStad voor staat.

De mobiliteitsopgaven waar we voor staan, lossen we samen op door elkaar te informeren, te inspireren en te motiveren. CROW, VerkeerskundeAfbeelding en Brabant(Stad) nodigen u daarom van harte uit om úw bijdrage te leveren. En dagen u uit om uw kennis, visie, inspiratie en ideeën te delen.

Twee uitvragen

Vanaf dit jaar kunt u op verschillende manieren een bijdrage leveren: 

Borg uw collectieve vakkennis
Vakkennis die relevant is om te vormen, te borgen en te delen, kunt u vastleggen in drie soorten bijdragen waarin u uw onderwerp toelicht en onderbouwt. Zo kunnen vakgenoten er in de toekomst gebruik van maken. 

Inspireer Brabant(Stad) 
Onder de noemer ‘Inspireer Brabant’ kunt u ideeën, visies en adviezen specifiek richten aan Brabant. Hier is de vorm vrij: een blog, vlog, poster of zelfs een fysiek product? Alles mag. Lees de uitvraag van BrabantStad.

Opgeven kan tot 1 september

U kunt overigens aan beide uitvragen meedoen met verschillende of met dezelfde bijdragen. Dezelfde bijdragen dient u wel separaat te uploaden. U heeft in beide gevallen tot 1 september om uw bijdragen(n) in te dienen. 

Bekijk hier de mogelijkheden tot opgave!

Deel dit artikel