Agenda

VerkeersgedragDag 2017

De VerkeersGedragDag is het jaarlijkse nationale evenement waar gedragsdeskundigen, belanghebbenden en geïnteresseerde toehoorders bijeenkomen om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gedrag, verkeer en mobiliteit te presenteren en bediscussiëren. Hierbij willen we u van harte uitnodigen om De VerkeersgedragDag 2017 bij te wonen. In de bijlage vindt u het programma passend bij het thema “Veilig verkeersgedrag: (psycho)logisch nadenken?!”

Aanmelding

Aanmelden als toehoorder van de De VerkeersgedragDag kan via deze link
 
Deelnamekosten

De kosten voor deelname aan De VerkeersgedragDag bedragen 75 euro per persoon voor deelname, dit is inclusief lunch. We hebben een early bird tarief van 50 euro mits het bedrag voor 25 maart binnen is. Om toegang te krijgen tot de VerkeersgedragDag is betaling vooraf noodzakelijk. In tegenstelling tot voorgaande jaren is betaling aan de deur niet meer mogelijk. Na uw aanmelding ontvangt u van ons per email de elektronische factuur. U ontvangt na betaling per email een kwitantie. Wanneer men zich heeft aangemeld maar zonder afmelding afwezig is, worden de deelnamekosten achteraf in rekening gebracht. Afmelden kan kosteloos tot en met 3 april.
 
Voor vragen kunt u terecht op onze FAQ of kunt u mailen naar verkeersgedragdag@gmail.com.
 
Wij zien u graag op woensdag 5 april bij de 8e VerkeersGedragDag!
 
Voor deze dag maken wij gebruik van de hashtag #VGD17.
 
Het VerkeersGedragDag-Bestuur:  Karel Brookhuis, Rijksuniversiteit Groningen (voorzitter) Matthijs Dicke, Goudappel Coffeng Ilse Harms, Connecting Mobility Diana Vonk Noordegraaf, TNO Jos Vrieling, Arcadis.

 

De VerkeersGedragDag-Programmacommissie: Marjan Hagenzieker, SWOV Geertje Hegeman, RHDHV Adriaan Heino, Achmea Chantal Merkx, Rijkswaterstaat Dick de Waard, Rijksuniversiteit Groningen 

Deel dit artikel