Agenda

Gezocht: mensen met ideeën voor automatisch vervoer

In de ochtend van 27 juni wordt een unieke live testomgeving met de zelfrijdende Toyota Prius, WEpod, Patchfinder en Renault Twizzy geopend op de campus van de TU Delft: het ResearchLab Automated Driving Delft (RADD).

Dit ResearchLab is een onderdeel van het Fieldlab Automatisch Vervoer op de Last Mile (AVLM), een dynamische samenwerking tussen overheden, kennisinstellingen en MKB-ondernemers in de regio. Het Fieldlab AVLM heeft de ambitie de regio te ontwikkelen tot een internationaal toonaangevend onderzoeks- en praktijkgebied, dat leidt tot een duurzame economische groei en betere bereikbaarheid en efficiëntie van het totale vervoerssysteem.

 

In het FieldLab wordt al samengewerkt met een aantal frontrunners. De logische vervolgstap is nu om deze groep uit te breiden. In samenwerking met de Future Mobility Movement staat daarom het middagprogramma in het teken van nieuwe coalities.

 

Het FieldLab is op zoek naar mensen met ideeën die zelf een concrete bijdrage willen leveren aan de verdere ontwikkeling van automatisch vervoer. Na een introductie over de ambities van het Fieldlab, wordt u inspiratie geboden vanuit de optiek van de uitvinder en de innovator en komt een aantal frontrunners aan het woord. Aansluitend hoort de organisatie graag waar u mee bezig bent of naar op zoek bent.

 

Dus bent u bezig met techniek en innovatie op het terrein van automatisch vervoer? Bent u op zoek naar een testlocatie? Wilt u producten of diensten ontwikkelen in samenwerking met anderen? Wilt u gebruik maken van automatisch vervoer en zoekt u partijen die dat met en voor u mogelijk kunnen maken? Meld u dan aan voor deze bijeenkomst en stuur een e-mail.

Deel dit artikel