Agenda

Nationaal Verkeerskundecongres 2019 - RUIMTE VOOR MOBILITEIT

Al 10 jaar hét jaarlijkse ontmoetingspunt voor iedereen die werkt in de verkeerskundesector of die belangstelling heeft voor het vakgebied mobiliteit/verkeerskunde. De provincie Zuid-Holland is dit jaar gastheer.

Het Nationaal verkeerskundecongres dat op donderdag 31 oktober wordt georganiseert, is al 10 jaar een begrip in de mobiliteitswereld. Dit allround congres biedt zowel nieuwe vakkennis, volgt vakontwikkelingen op de voet en vertaalt dit naar actuele en toekomstige competenties van de vakprofessional.

   

Het congres is opgebouwd uit twee delen: het pré-congres en de congresdag. Op de congresdag donderdag 31 oktober kunt u het volgende verwachten:

  • Nieuwe en verdieping van vakkennis
  • Update van de laatste vakontwikkelingen
  • Netwerken met vakgenoten
  • Meer dan 40 kennissessies en pitches
  • Beste Bijdrage 2019
   

PRÉ-CONGRES
Op het pré-congres woensdag 30 oktober staan ‘beleven, zien, ervaren’ en ‘netwerken’ centraal in een informele sfeer. Tijdens NVC-diner vindt de uitreiking plaats van de Verkeerskundeprijs voor de beste hbo-scriptie in de afgelopen twee jaar.
  

INDIENEN NVC-PAPER
Inspireer vakgenoten met nieuwe inzichten en ideeën op het gebied van verkeer en mobiliteit. Overtuig de commissie ervan dat uw inzending in het programma van het Nationaal verkeerskundecongres 2019 niet mag ontbreken. Dien tot en met 30 augustus 2019 uw NVC-paper in.

Deel dit artikel