Agenda

Nationaal verkeerskundecongres 2018

Het NVC is het meest allround mobiliteitsevenement van het jaar. We bieden zowel nieuwe vakkennis, volgen vakontwikkelingen op de voet en vertalen dit naar actuele en toekomstige competenties van de vakmens. Het congres is bestaat uit het pre-congres op 31 oktober. Hierin staan ‘beleven, zien en ervaren’ en ‘netwerken’ centraal. De dag daarna op 1 november vormt 'Kennis delen' de basis van het programma.

Van traditionele verkeerskunde naar nieuwe mobiliteit

Het negende Nationaal verkeerskundecongres en het précongres worden gehouden op 31 oktober in Het Werkwarenhuis en op 1 november in 1931 Congrescentrum in 's-Hertogenbosch. Mede namens gastheer BrabantStad nodigen we u van harte uit.Het NVC is hét jaarlijkse kennis- en netwerk evenement voor verkeerskundige specialisten én mobiliteitsgeneralisten. Ontmoet 400 vakgenoten, update uw kennis, ga mee op excursie en deel uw ervaringen.

 

Ga voor meer informatie over het congres en aanmelden naar: www.nationaalverkeerskundecongres.nl

 

Lever uw bijdrage aan het vakgebied


Dit jaar worden twee prijzen uitgereikt voor de Beste Bijdrage 2018. Er is een traditionele prijs voor de beste paper van 2018 én voor de beste inzending op de uitvraag 'Inspireer Brabant' waarmee de gastheer u uitdaagt om met inspirerende oplossingen te komen waar BrabantStad voor staat. Hier leest u meer.

Deel dit artikel