Agenda

Toekomst van de Fiets

Welke rol kan de fiets spelen in de samenleving van de toekomst? Wie wordt de Fietsstad van 2018? Kom naar de bijeenkomst Toekomst van de Fiets van de Fietsersbond en krijg antwoord op deze vraag en meer.

Voor wie?

Deze inspirerende dag over de ‘Toekomst van de Fiets’ en het moment dat de Fietsstad van 2018 bekend wordt gemaakt is met name interessant voor mobiliteitsprofessionals, beleidsmakers, stadsontwikkelaars, (verkeers-)planologen, onderzoekers, verkeersveiligheidsspecialisten, stadsmakers, inrichters openbare ruimte, lokale afdelingen van de Fietsersbond.

Op het programma

Directeur van de Fietserbond Saskia Kluit treedt op als dagvoorzitter en zal u door de dag leiden. Het verdere programma wordt gevuld met inspirerende sprekers bestaande uit Kris Peeters (o.a. auteur van het boek Weg van mobiliteit), Janine Hogendoorn (Ring-Ring®), Deborah Nas (hoogleraar aan de TUDelft) én Jaap Kamminga (Programmacoördinator bij de Fietsersbond) & Eddy Klynen (directeur Vlaamse Stichting Verkeerskunde). De programma wordt afgesloten met een outdoor excursie verzorgd door Herbert Tiemens (adviseur provincie Utrecht).

 

Ga voor meer informatie en aanmelden naar: www.fietsersbond.nl/toekomstfiets

Deel dit artikel